España
Fabricante/ Productor
Neoalgae es un proyecto de gran envergadura que nace para fomentar el consumo de microalgas en diferentes sectores, como la alimentación humana y animal, y la cosmética El proyecto NEOALGAE nace en 2012 con el objetivo de llenar la brecha que existe entre la escala de laboratorio y los procesos industriales en el campo de las aplicaciones de las microalgas. Tenemos cuatro divisiones interconectadas (tecnológica, producción, comercial e I + D), con el fin de ser más eficaces en el desarrollo de las habilidades de la empresa, y ofrecer un servicio óptimo a nuestros clientes en las siguientes áreas: Producción de diferentes especies de microalgas para uso en sectores tan diversos como la alimentación humana y animal, la cosmética, o la farmacosmética Asesoramiento técnico para la implementación de fotobiorreactores para el cultivo de diferentes especies de microalgas Suministro de biomasa de microalgas para la inoculación de fotobiorreactores. Realizamos cultivos escalares y ofrecemos la biomasa de microalgas tanto en pasta fresca como en liofilizado, según las necesidades del cliente Colaboración con otras empresas y organizaciones en proyectos de I + D (locales, nacionales e internacionales)
Fabricante/ Productor
Ruiseñor 15
36205 Vigo - España
España
Oleohealth® kombucha is a probiotic fermented beverage obtained from sweetened tea fermented by Medusomyces gisevi (a colony of microorganisms, bacteria and yeasts, which coexist symbiotically). Specifically, the leaves of black tea flavored with bergamot oil (tea known as Earl Grey variety) are cold macerated and probiotic cultures (strains of the genera Lactococcus, Lactobacillus and Bifidobacterium) are added along with the sugar* used for their growth. It is not pasteurized. Oleohealth® Kombucha also provides the benefits of olive tree polyphenols, historically known for their antioxidant and anti-inflammatory potential, among other properties.
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Oleohealth® water kefir is a delicious and healthy drink thanks to the presence of live microorganisms (kefir culture) and our olive polyphenols. It is made thanks to the fermentation of the live water kefir culture combined with our olive juice. The result is a lightly carbonated beverage, low in calories and sugars. There is less than 2% sugar* in each bottle. This sugar* is consumed by the probiotic cultures (strains of the genera Lactococcus, Lactobacillus and Bifidobacterium) to grow. In this way, we combine the qualities of a yogurt with bifidus and an isotonic soft drink without the nutritional problems derived from dairy products or the sugars and sweeteners that are usually added. It is a living soft drink that is not pasteurized. Oleohealth® water kefir also provides the benefits of olive tree polyphenols, historically known for their antioxidant and anti-inflammatory potential, among other properties.
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