Oleohealth® water kefir is a delicious and healthy drink thanks to the presence of live microorganisms (kefir culture) and our olive polyphenols. It is made thanks to the fermentation of the live water kefir culture combined with our olive juice. The result is a lightly carbonated beverage, low in calories and sugars. There is less than 2% sugar* in each bottle. This sugar* is consumed by the probiotic cultures (strains of the genera Lactococcus, Lactobacillus and Bifidobacterium) to grow. In this way, we combine the qualities of a yogurt with bifidus and an isotonic soft drink without the nutritional problems derived from dairy products or the sugars and sweeteners that are usually added. It is a living soft drink that is not pasteurized. Oleohealth® water kefir also provides the benefits of olive tree polyphenols, historically known for their antioxidant and anti-inflammatory potential, among other properties.
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Oleohealth® water kefir is a delicious and healthy drink thanks to the presence of live microorganisms (kefir culture) and our olive polyphenols. It is made thanks to the fermentation of the live water kefir culture combined with our olive juice. The result is a lightly carbonated beverage, low in calories and sugars. There is less than 2% sugar* in each bottle. This sugar* is consumed by the probiotic cultures (strains of the genera Lactococcus, Lactobacillus and Bifidobacterium) to grow. In this way, we combine the qualities of a yogurt with bifidus and an isotonic soft drink without the nutritional problems derived from dairy products or the sugars and sweeteners that are usually added. It is a living soft drink that is not pasteurized. Oleohealth® water kefir also provides the benefits of olive tree polyphenols, historically known for their antioxidant and anti-inflammatory potential, among other properties.
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Oleohealth® kombucha is a probiotic fermented beverage obtained from sweetened tea fermented by Medusomyces gisevi (a colony of microorganisms, bacteria and yeasts, which coexist symbiotically). Specifically, the leaves of black tea flavored with bergamot oil (tea known as Earl Grey variety) are cold macerated and probiotic cultures (strains of the genera Lactococcus, Lactobacillus and Bifidobacterium) are added along with the sugar* used for their growth. It is not pasteurized. Oleohealth® Kombucha also provides the benefits of olive tree polyphenols, historically known for their antioxidant and anti-inflammatory potential, among other properties.
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Se trata de bebidas con microorganismos vivos, deliciosas y saludable. Se elaboran mediante la fermentación de cultivos probióticos, obteniendo una bebida refrescante, ligeramente gasificada, baja en calorías y azúcares. Cada bebida contiene menos del 2% de azúcar Une las cualidades de un yogur con bífidus y un refresco isotónico sin los problemas nutricionales derivados de los lácticos o de los azúcares y edulcorantes que se acostumbran añadir Disponemos de varios sabores como limón, menta-jengibre, hibisco y podemos elaborar otros sabores que demanden los clientes como coco, mango, … Estas bebidas probióticas se elaboran poniendo azúcar de caña y sirope de dátil en agua, que son consumidos por los cultivos probióticos. Se aromatiza gracias al concentrado de limón. Ligeramente gasificado (gas producido naturalmente en la elaboración, debido a la fermentación). Bebida viva, no se pasteuriza, contiene cepas de Lactococcus, Lactobacillus y Bifidobacterias.
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Se trata de bebidas con microorganismos vivos, deliciosas y saludable. Se elaboran mediante la fermentación de cultivos probióticos, obteniendo una bebida refrescante, ligeramente gasificada, baja en calorías y azúcares. Cada bebida contiene menos del 2% de azúcar Une las cualidades de un yogur con bífidus y un refresco isotónico sin los problemas nutricionales derivados de los lácticos o de los azúcares y edulcorantes que se acostumbran añadir Disponemos de varios sabores como limón, menta-jengibre, hibisco y podemos elaborar otros sabores que demanden los clientes como coco, mango, … Estas bebidas probióticas se elaboran poniendo azúcar de caña y sirope de dátil en agua, que son consumidos por los cultivos probióticos. Se aromatiza gracias al concentrado de limón. Ligeramente gasificado (gas producido naturalmente en la elaboración, debido a la fermentación). Bebida viva, no se pasteuriza, contiene cepas de Lactococcus, Lactobacillus y Bifidobacterias.
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