La cerveza de siempre, una de las más vendidas en España. Un clásico.
España
This organic craft beer is made from barley grown among our Arróniz variety olive trees, malted using 100% organic processes, with organic hops produced in our region and olive juice with polyphenols from organic olive trees, made from the water-soluble part of the olive. The fermentation and production processes used to elaborate this beer comply with the requirements of the European Regulation of Organic Production, being totally respectful with the Environment, within the concept of Circular Economy that Biosasun and the Master Brewers with whom it collaborates practice. Our beer contains OLIVE POLYPHENOLS, natural bioactive compounds with antioxidant capacity, capable of preventing functional and structural alterations of various diseases, as well as contributing to the maintenance of health.
Pedir presupuestoFrancia
Cerveza artesanal ecológica de ajo negro, fruto del encuentro entre un cervecero y un cultivador de ajo negro. Un sabor sutil y único con el dulce aroma del ajo negro. Se refermenta en botella y no se filtra ni pasteuriza. No contiene aditivos. Estamos encantados de presentarle nuestra primera cerveza, y la receta evolucionará con el tiempo en respuesta a sus comentarios. Graduación alcohólica: 6° Vol
Pedir presupuestoPaíses Bajos
La cebada malteada, o malta, es el grano preferido por los cerveceros para hacer cerveza. En su forma más básica, es cebada a la que se le ha permitido germinar remojando el grano en agua. Esto prepara los almidones para ser convertidos en azúcares fermentables.
Pedir presupuestoCree una solicitud y obtenga múltiples presupuestos de proveedores verificados